Iokai Shiatsu

Hoe ziet een behandeling eruit?

We beginnen de eerste keer met een intake- gesprek om kennis te maken en inzicht te krijgen in je (eventuele) klacht, achtergrond en levensstijl. N.a.v. de diagnoses geef ik een acupressuur massage, deze vindt plaats op een futon, een katoenen matras. De druk wordt over de kleding heen gegeven en zal, afhankelijk van jouw klacht/ behoeften, steviger of zachter zijn.

Vergoedingen en tarieven

Een aantal verzekeringen vergoeden (deels) de behandeling wanneer je aanvullend verzekerd bent en alternatieve geneeswijzen in je pakket zit. Check dit even van te voren met je verzekering om er zeker van te zijn dat je vergoed wordt. Hier vind je een overzicht met zorgverzekeringen die Iokai Shiatsu vergoeden.

De eerste behandeling duurt 90 minuten en kost 65 euro.
Vervolgbehandelingen zijn 70 minuten en kosten 60 euro.

* Afspraken die niet ten minste 24 uur van te voren worden afgezegd zullen in rekening worden gebracht, dit in verband met de gereserveerde tijd. 

Waarborg Kwaliteit en privacy

Om de kwaliteit te waarborgen en me als therapeut te blijven ontwikkelen ben ik aangesloten bij beroepsverening VIS. Bij de overkoepelende organisatie RBCZ ben ik opgenomen in het register, waardoor de behandelingen erkend worden door de belastingdienst en zorgverzekeringsmaatschappijen. Ook ben ik aangesloten bij de S.C.A.G. voor klacht- en tuchtrecht. Hier kun je terecht wanneer je ontevreden bent over mijn dienstverlening en we er samen niet uitkomen.
Met de dossiergegevens en vertrouwelijke informatie zal ik zorgvuldig omgaan, hier kun je meer lezen over de AVG (algemene verordering gegevensbescherming).
Dit alles tezamen maakt dat mijn praktijk voldoet aan de eisen van de Wkkgz ( Wet kwaliteit klachten en geschillenzorg).

Shen shiatsu, KvK- nr.: 75897008
V.I.S.: Beroepsvereniging Iokai Shiatsu
RBCZ: Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg   
S.C.A.G. : Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen