Andere behandelingen

Naast Shiatsu therapie geef ik nog andere massages:

Deep tissue massage: Een deep tissue massage is een stevige massage die zich richt op de diepere lagen van spieren en bindweefsel. In deze massage oefen ik langzame, diepe druk uit op het lichaam met vingers, knokkels, onderarmen en/ of ellebogen zodat verklevingen die de doorstroming blokkeren weer in beweging kunnen komen .

Ontspanningsmassage: Een ontspanningsmassage richt zich op het weer tot ontspanning brengen van lichaam en geest. In deze massage gebruik ik zowel oosterse als westerse massage technieken om de doorbloeding van de huid en spieren te stimuleren en de balans tussen lichaam en geest te herstellen.

Zwangerschapsmassage: Een zwangerschapsmassage is een ontspanningsmassage voor vrouwen die 3+ maanden zwanger zijn. In deze massage lig je op je zij en oefen ik langzame druk uit op het lichaam om pijnlijke/ belastte plekken te verlichten en lichaam en geest te helpen ontspannen.

Stoelmassage: Een stoelmassage richt zich op het losmaken van hoofdzakelijk rug-, nek- en schoudergebied. In deze massage maak ik o.a. gebruik acupressuur/ drukpunten om de doorbloeding te stimuleren en blokkades op te heffen.

*  Deze massages vallen niet onder toezicht van de beroepsvereniging, worden niet vergoed door de zorgverzekeraars en vallen niet onder het klacht- en tuchtrecht.